i samarbejde med 'Sports og fitness'


I samarbejde med 'Sport og fitness' i Medius.

Personlig træning er til dig som ønsker at komme i bedre form, blive stærkere og opleve mere overskud i hverdagen og som ønsker mulighed for jævnlig sparring og vejledning i en periode. 

Forløbet indeholder

- Indledende konsultation med målsætning og motivationssamtale. 

- kropsanalyse med måling af vægt, fedtprocent og cm mål. 

- Individuel træningsplan, som justeres løbende efter behov

- 1 times personlig træning pr. gang.

- Afsluttende konsultation med opfølgning på nuværende og fremtidige situation

Skræddersyet træningsforløb

Da vi alle har forskellige mål med vores træning, vil jeg lave et skræddersyet træningsforløb som tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og mål så den passer perfekt til netop dig. Jeg har de rette værktøjer til at hjælpe dig, uanset hvilket træningsniveau du befinder dig på. 

Hos mig vil størstedelen af træningen bestå af styrketræning, da det er en effektiv måde at øge din forbrænding på og få dig i topform. 60% af forbrændingen kommer fra dine muskler, så jo større muskler du har, jo mere forbrænder du. Udover at øge forbrændingen og gøre dig i bedre form, vil din krop blive stærkere og du vil føle mere overskud i hverdagen.

Kosten er også vigtig, og jeg vil kunne hjælpe dig med at guide dig gennem en sund og fornuftig kost.

Under forløbet arbejder vi på at skabe gode vaner i hverdagen, så du efter forløbet hos mig, vil være i stand til at bibeholde en sund og aktiv livsstil og hvor de opnåede resultater vil vare ved.

Kontakt mig på 20979043 eller udfyld kontaktformularen under 'kontakt' for en uforpligtende samtale.