Callesen Fysioterapi

Hos mig er god tid og grundighed højt prioriteret

Velkommen til!

Hos Callesen Fysioterapi arbejdes der ud fra konceptet “tid og nærvær til den enkelte”, hvilket indebærer at der under første konsultation, vil være afsat nok tid til en dybdegående historik, kropslig screening/undersøgelse samt en behandling/vejledning, og en forklaring af problematikken som du forstår. Derefter vurderer vi det følgende forløb, hvor jeg har forskellige behandlingstider, så jeg er sikker på at kunne komme hele vejen rundt om dit problem. 

Et behandlingsforløb hos mig vil altid være individuelt sammensat og kan bestå af flere ting så som; manuelt arbejde med kroppen, genoptræning, akupunktur, tapening, træning af styrke, udholdenhed eller mobilitet - jeg har et samarbejde med ‘sport og fitness’ i Holsted, så vi kan bruge deres fitnesscenter med gode faciliteter. Træner du med mig i ‘Sport og fitness’ i Medius, er det ikke nødvendigt med et medlemsskab, medmindre du også vil træne der selv. 

Klinikken har ikke en overenskomst med den offenlige sygesikring, hvilket betyder at du kan få behandling hos mig, uden at skulle bruge en lægehenvisning. Derved kan du slippe for en længere ventetid, da du kan komme for hos mig, så snart behovet er der. Er du medlem af ‘Sygeforsikring Danmark’ vil du stadig kunne få tilskud derfra. Tilskudet er oplyst under priser. Jeg tilbyder favorable priser og behandlingstider uden for alm. åbningstid, så det bedre passer ind i din hverdag, samt akutte tider hvis behovet skulle opstå.


Uddannelse

- Autoriseret fysioterapeut fra UCSYD Esbjerg 

- Personlig træner i samarbejde med 'Sports og Fitness'

- Dansk Selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT)

- Skulderkurus v. Lisbeth Rejsenhus på skulderklinikken i Viborg

- Akupunktur ved Peak Performance

- Fysio yoga og mindfulness

 


Erfaring

Min interesse inden for fysipterapien har altid været inden for det manuelle og træningsdelen, derfor har jeg primært arbejdet inden for den private sektor. Jeg har tidligere arbejdet hos NordicNetcare og FysioDanmark i Herlev. Min erfaring herfra favner bredt, både manuelt og træningsmæssigt til hele kroppen. Så uanset om du er kommet til skade ved sport eller har fået en arbejdsskade, så kontakt mig endelig for hjælp. 

Derudover kan jeg tilbyde ergonomisk vejledning af fx. kontorpladsen, hvis jeg vurderer at det er dét som er med til at give dig problemer/smerter. 

Speciale:

- Fundamental screening af skulder, nakke, ryg, lænd, hofte, knæ, ankel/fod. 

- Skulder problematikker 

- McKenzie øvelser til lænden 

- Fysio yoga og mindfullness mod stress og nedsat mobilitet. 

- Ergonomisk vejledning

 
Lav din egen hjemmeside